Att köpa länkar kan verka komplicerat

Här är varför du ska välja oss som långsiktigt partner för tryggt och hållbart länkbygge

Vi är inte bara en SEO byrå utan även affiliates med många egna SEO projekt. Vår expertis är att ranka våra egna och våra kunders (eller partners) sajter högst upp i sökresultaten på Google och samtidigt se till att det blir en lönsam affär. Detta uppnår vi genom att sätta (och följa) en långsiktig länkstrategi där vi över tid bygger många starka, trygga och hållbara seo länkar som ger dig resultat och som står sig på lång sikt under många år framöver.

Skapa länkar med oss – Vi har full kontroll över alla bitar i kedjan

Till skillnad från de flesta SEO byråer, som alltid är på jakt efter starka seo länkar, bygger vi våra egna. Det ger oss total kontroll över alla våra projekt. När man inte bygger sina egna seo länkar har man inte själv kontrollen över länkarna utan lägger kontrollen i andras händer. Har du varit oförsiktig i ditt val av länkpartner och de inte riktigt vet hur man gör, riskerar du att vid nästa google-uppdatering, förlora allt du har byggt upp under hela projektets gång. Att inte ha kontrollen skulle kunna betyda katastrof för dig och för oss och så vill vi inte jobba. Vi vill ha full kontroll över alla delar som ingår i kedjan av länkbygge. Det innebär alltifrån bygge till hosting och till och med texten kontrollerar vi (så att den inte är över- eller under-optimerad).

Inlänkar till hemsida

Tack vare vår expertis och erfarenhet inom OFF PAGE SEO vet vi exakt hur vi ska bygga våra och dina inlänkar till hemsida. 

Det ska vara enkelt att bygga länkar när du samarbetar med oss

Vi erbjuder olika typer av länkbygge-tjänster. De vanligaste är dessa fyra;

High DA länkar – Social Links
Dessa High DA länkar har hög Domain Authority (DA) och stärker dina nya innersidor/landningssidor och förbereder dessa inför starka länkar

High DA länkar – Business Citations
Dessa länkar kallas även “kataloglänkar” och skickas med fördel varje år till din startsida där de stärker upp hela din hemsida på ett mycket tryggt sätt

Köpa starka seo länkar Alt 1- vi äger, du hyr
Du köper starka länkar av oss där vi äger sajterna dina länkar byggs på och du hyr dom tills du inte vill ha dom längre. De vanligaste är att behålla länkarna “ongoing” eftersom du fått resultat och behöver behålla länkarna för att uppehålla resultaten. Det vi vill se åt dig är ju fler länkar, ju mer försäljning och det blir ett positivt förhållande mellan din investering och din ökade försäljning.

Köpa starka seo länkar Alt 2 – du äger ditt eget länknätverk
Du anlitar oss för att bygga starka länkar på sajter som du själv äger. Med detta upplägg hyr du inga länkar utan alla sajter dina länkar byggs på blir dina egna. Vill du pausa eller byta SEO eller länkpartner har du full kontoroll och trygghet och du blir inte av med en enda länk. Vill du kan vi sköta dina egna sajter åt dig där du får alltifrån trafik och inlänkar till nytt content år efter år.

Vem är du som behöver köpa seo länkar?

Vi säljer mest av denna tjänst till dig som har lite förkunskap inom SEO, du kanske:

Länkbygge baserat på ett nätverk av kraftfulla sajter relevanta inom din nisch

När du börjar jobba tillsammans med oss kommer vi att bygga dina länkar på sajter med hög relevans och med höga värden. Om du vill läsa mer om våra sajter och hur vi bygger relevans kan du gå till vår andra sajt linkbuildingxperts.com

Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag inom 48 timmar. Vi presenterar förslaget i form av ett videosamtal där vi går igenom de olika delarna.

Kontakta oss

© All rights reserved